Вие сте тук

Платформа на устойчивите практики

Фондация “КОРЕН“ - Платформа на устойчивите практики

В началото на 2013-та година екипът на "КОРЕН" реши да изгради "Платформа на устойчивите практики" в България, където всеки човек, развиващ устойчив проект има възможност да:

- създаде профил, включващ подробна информация за проекта и разширена фотогалерия
- създаде проект с доброволци и да им даде възможност да се запишат за участие
- се запише като доброволец за публикуван проект
- публикува меропиятия в различни категории
- публикува собствени блог-статии с малка фотогалерия

Убедени сме, че обединяването на устойчивите активисти в България и съставянето на обща база данни и място за обмен на информация и комуникация е от съществено значение и смятаме, че изграждането на тази платформа би улеснила бъдещото създаване и администриране на базата данни, включваща информация относно селищата и проектите в мрежата и техните дейности и нужди.

Тъй като не всеки има възможност да администрира собствена интернет страница или собствен блог, за тази цел ние решихме безвъзмездно да предоставим част от хостинга на "КОРЕН" и да поемем функционалната поддръжка на платформата. Единствената задача на потребителите ще бъде да се грижат собствените си профили. При необходимост биха имали възможност и да публикуват информация относно собствените си постижения, нужди и мероприятия. Стараем се максимално да улесним административния панел, така че за всеки от вас да е елементарно лесно да поддържа и актуализира профила си и да публикува съдържание. Също така се стремим да запазим платформата изчистена и пригледна - без излишна информация и реклама.

Вашето мнение е важно за нас - особено на тези, които упражняват усойчива практика и смятат да се присъединят към създаването на базата данни.

За мнения и предложения ни пишете на адрес: mail@koren.bg